Guanyem Sitges som una candidatura estrictament municipalista, on participem persones amb diferents sensibilitats polítiques, algunes integrants de partits polítics i moltes altres sense cap adscripció prèvia. Aquesta és la gran virtut i el gran valor de Guanyem Sitges: ser un projecte municipalista compartit per veïns i veïnes de Sitges, que tenim diferents orígens però que ens hem posat d’acord en un mateix objectiu, que és transformar la nostra vila i posar les institucions al servei de les majories, des d’una òptica diversa i plural.

Aquesta diversitat i pluralitat es tradueix en què, com a Guanyem Sitges, no farem campanya per a les pròximes eleccions generals per a cap opció política concreta.

Tanmateix, les persones que formem part de la candidatura no som alienes al panorama polític fora del municipi, motiu pel qual, dins del nostre espai hi ha persones que a les pròximes eleccions generals defensaran el vot per En Comú Podem, per ERC, per Front Republicà o per altres opcions. Fins i tot, és clar, hi pot haver gent que no se senti interpel·lada a participar.

Sigui quina sigui l’opció individual de cada persona membre de Guanyem Sitges en les eleccions generals, on sempre coincidirem, i així ho farem notar al Govern municipal, serà en la defensa dels drets socials i les llibertats polítiques.

Sitges, a 9 de març de 2019