Després d’haver d’allargar el termini de presentació de candidatures a causa d’una anomalia, aquest dissabte comença el període de votació per triar els cinc primers llocs de la llista electoral

El passat diumenge 4 de desembre va finalitzar el termini allargat el passat 6 de novembre per tal que totes aquelles persones signants del manifest de Guanyem Sitges poguessin optar, si així ho desitjaven, a presentar la seva candidatura per formar part dels cinc primers llocs de la llista electoral de les pròximes eleccions municipals del 2023. 

Un cop finalitzat el termini, la Comissió de Primàries ha revisat la documentació requerida per part de les 8 candidatures que s’han presentat i ha procedit a validar-ne 7. Una de les candidatures ha presentat el seu desestimant. Així doncs, els i les candidates són les següents (ordenades per ordre alfabètic):

  • Alba Gràcia
  • Belen Salvadó
  • Javi Avendaño
  • Josep Maria Tubau
  • Lorena Lucas
  • Pol Vigó
  • Prado García

Podeu llegir més informació dels i les candidates aquí.

El procés de votació s’iniciarà aquest dissabte 10 de desembre amb una votació telemàtica que s’allargarà fins al 16 de desembre a mitjanit. En paral·lel també hi haurà votació presencial el dissabte 10 de desembre de 9 a 13h al Mercat dels dissabtes a la Plaça Catalunya i el divendres 16 de desembre de 19 a 21h a l’Ateneu Popular de Sitges.

El dilluns 12 de desembre a les 19h a l’Ateneu Popular de Sitges hi haurà una Assemblea Extraordinària de presentació de candidatures per part dels candidats i candidates. El dissabte 17 de desembre a les 11h al Miramar Centre Cultural hi haurà l’Assemblea Extraordinària d’escrutini i decisòria que haurà de validar els resultats i la proclamació oficial dels 5 primers llocs de la llista electoral.

En acabar l’assemblea del 17 de desembre es farà un acte públic on es donarà a conèixer a la ciutadania i mitjans de comunicació els resultats definitius.

Sitges, 6 de desembre del 2022