Sitges Orgullosa

El juny de 2021, la regidora Júlia Vigó va presentar el programa de la commemoració del 28J (Dia de l’Orgull) i va escollir un lema que és del tot transversal: Sitges Orgullosa. 

Hi ha una Sitges que cal transformar, cal capgirar en certa manera, perquè esdevingui aquell racó on viure-hi sigui assequible, sigui transformador, rebel i equitatiu amb els drets de totes. Una vila en què se superin debats per fer front a l’emergència climàtica i se superin les fòbies i complexos d’una societat que té molt a dir –en femení i plural– i pot ser capdavantera, d’esquerres, municipalista i oberta al món al mateix temps. Una Sitges orgullosa de les seves lluites. 

El suport rebut en les eleccions de 2019 ha fet realitat polítiques de participació, d’habitatge, de cultura, de drets socials, civils i ambientals. Un pas de contingència i necessitat per assolir una veritable Sitges orgullosa per a la seva gent i amb la seva gent. 

A continuació trobareu la revista que hem editat el passat setembre de 2022 i ara el maig de 2023 on fem un balanç i una projecció de la Sitges que amb orgull volem per viure-hi. Una Sitges que no expulsi ni grans ni joves per manca d’una política ferma d’habitatge assequible; una Sitges que tingui cura de les seves persones i també del seu medi natural.


Si vols participar en les assemblees i comissions
de Guanyem Sitges pots escriure’ns
info@guanyemsitges.cat