Notícies

Sorteig entrades Festival Cinema

Des de Guanyem Sitges apostem per una política sense privilegis i és per aquest motiu que sortegem les 10 entrades dobles pel festival de Cinema que corresponen a les nostres dues regidores.

Guanyem Sitges aposta per un govern d’esquerres i municipalista

La confluència de l’esquerra sitgetana on hi participen la CUP, Sitges en Comú, MES Moviment d’Esquerres i persones independents, ha decidit iniciar converses per materialitzar un Govern d’esquerres i municipalista i així posar fi a les alternances històriques de governs entre Convergencia (ara Junts per Sitges) i el PSC.

(Opinió) Qui vol el fi, vols els mitjans

A Sitges no són pocs els serveis municipals que estan gestionats per empreses privades: llars d’infants, serveis de recollida i gestió de residus, servei d’aigües, piscina municipal, enllumenat públic…

(Opinió) Culturitzem-nos!

La cultura, entesa com aquell conjunt de manifestacions tradicionals, i com l’expressió material i espiritual d’una comunitat, d’un poble, ha de ser un dret garantit per les institucions públiques.

(Opinió) Cal tornar la veu al Poble

La concepció clàssica de la Participació Ciutadana s’ha transformat a causa de dos aspectes essencials: les eines i les persones. Hem de passar de la Democràcia Representativa a la Democràcia Participativa.