Notícies

L’Ajuntament de Sitges vetlla per la situació laboral dels joves

La regidoria de Joventut activa una bústia anònima online per tal que els joves expliquin quina és la seva situació laboral i obtenir així una radiografia real de quina és la situació al municipi. La bústia està disponible al web de l’Ajuntament de Sitges www.sitges.cat/serveis/joventut.

Guanyem Sitges recorda el rebuig a l’actual projecte de l’Autòdrom de Terramar per part del govern municipal

El projecte especulatiu de l’Autòdrom, impulsat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la promotora Gran Prix, afecta a espais naturals i zones d’interès paisagístic que formen part del patrimoni històric i cultural del Garraf. Guanyem Sitges vol recordar el rebuig a l’actual projecte per part del govern municipal, i les diferents accions legals que ha interposat en contra el projecte, conjuntament amb altres entitats ecologistes i partits municipalistes de la comarca.

La Fira-Mercat d’Artesania i Regals del passeig enceta la temporada d’estiu

Cinc de les 17 parades instal·lades al Passeig Marítim estan reservades per a persones en situació d’especial vulnerabilitat social. Entre aquestes i com a novetat principal, aquesta temporada s’incorpora l’Associació Popular de Venedors Ambulants, que oferirà una alternativa sociolaboral a persones que s’havien dedicat a la venda ambulant irregular. L’objectiu d’aquesta mesura és donar una resposta social recollida en el pla de treball municipal en vers la venda ambulant no regularitzada.