L’Assemblea de Guanyem decideix posposar
l’elecció de candidats i candidates a les Municipals 2023

El procés de Primàries ha mobilitzat una cinquantena de ciutadanes que han pogut optar entre les set candidatures.

Amb tot, un cop coneguts els resultats de les Primàries, s’ha valorat continuar debatent sobre com confeccionar la llista electoral, ja que en la mateixa assemblea han sorgit consideracions de distints caires polítics i de conciliacions personals de les candidates que ha promogut decidir a l’assemblea donar-se més temps de reflexió i anàlisi abans de presentar l’ordre definitiu de la llista electoral.

D’aquesta manera, i sense les preses marcades per un reglament massa estricte, apostem per fer un debat més profund amb l’objectiu d’aconseguir consensos més ferms i amplis entre les candidatures de les primàries i els simpatitzants, tenint en compte el resultat del procés participatiu per escollir els candidats a les municipals 2023.

No obstant, fent un exercici de transparència i sent conseqüents amb el procés de primàries que s’ha dut a terme en els darrers mesos, Guanyem Sitges vol comunicar al conjunt de la ciutadania sitgetana quins han estat els resultats de les Primàries. Així doncs, l’ordre que ha estipulat el procés de votació ha estat en primer posició Alba Gràcia, seguida de Josep Maria Tubau, Lorena Lucas, Pol Vigó, Javi Avendaño, Belen Salvadó i Prado Garcia, concloent.

Sitges, a 19 de desembre de 2022