D’acord amb el codi ètic de la candidatura de Guanyem Sitges, en el que hi figura rebutjar tota mena de privilegis que rebin els i les nostres representants al consistori, rebutgem les entrades que es regalen pel “Sitges, Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya” a tots els regidors/es de l’Ajuntament.

Enguany estem satisfets perquè hem aconseguit reduir més de la meitat les entrades que rebien els regidors i regidores de l’Ajuntament i actualment és de 10 entrades per regidor/a sense tenir en compte la inauguració i cloenda. Tot i així, nosaltres apostem perquè no se’n regali cap, així que esperem poder fer-ho realitat durant els anys següents i seguir caminant cap als zero privilegis pels càrrecs polítics. D’aquesta manera, el i la regidora de Guanyem Sitges només hi participaran com a representants institucionals als actes d’inauguració i cloenda.

Per aquest motiu, i per tal de visibilitzar la situació, hem decidit sortejar 10 entrades dobles corresponent a les 20 entrades que disposem entre tots els i les que participeu en el nostre sorteig de Facebook: https://www.facebook.com/564806896985776/posts/1670955249704263/