Diumenge passat vàrem celebrar plegades la diada de Sant Jordi i Santa Jordina amb un vermut popular i una conta contes per les meves petites. No només va ser especial per ser Sant Jordi, sinó que també va ser molt especial per nosaltres perquè vàrem presentar tot l’equip de Guanyem Sitges que acompanyarà a la Lorena, el Tubau i la Prado a la llista electoral per les properes Eleccions Municipals del 28 de maig.

L’acte va ser presentant per Xavier Salmeron i Júlia Vigó, actuals regidors de Cultura, Joventut, Ciutadania, Igualtat i Habitatge i representants de Guanyem Sitges al consistori. Van agrair als nous representants fer una passa endavant per representar-nos, que no és fàcil, i van recordar totes les accions fetes durant els últims 4 anys al govern.

Seguidament, la Lorena, el Tubau i la Prado van fer un discurs on ens van explicar qui seria l’equip de Guanyem Sitges i quin projecte aportem enguany per seguir amb la feina feta durant els últims anys pels actuals regidors de Guanyem. Habitatge, els drets de les persones, l’emergència climàtica, el feminisme i la municipalització son només algunes de les moltes propostes que varen presentar i que explicarem ben aviat en la presentació del nostre programa electoral.

Així doncs, a continuació us presentem l’equip que ho té clar, que vol guanyar Sitges!

 1. Lorena Lucas
 2. Josep Mª Tubau
 3. Prado Garcia
 4. Alba Gràcia
 5. Pol Vigó
 6. Belen Salvadó
 7. Albert Corominas
 8. Manel Lázaro
 9. Gerard López
 10. Andrea Alcazar
 11. Júlia Vidal
 12. Anna Mataró
 13. Quique Delgado
 14. Ricard Conesa
 15. Llorenç Roca
 16. Cristina Farré
 17. Francesc Ruscalleda
 18. David Collado
 19. Laura Martínez
 20. Júlia Vigó
 21. Xavier Salmeron
 22. Dani Piques “Sasso”
 23. Raquel Planas
 24. Marc Duran
 25. Raquel Llorià
 26. Mariona Gens
 27. Rubèn Palomo
 28. Lourdes Castro